Δημιουργήστε το δικό σας μαγικό κόσμο - asteriscos
15578
page-template-default,page,page-id-15578,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ – ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ

Δημιουργήστε το δικό σας μαγικό κόσμο!

Η Asteriscos, διαθέτοντας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με γνώση, εμπειρία και κατάρτιση, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας θεματικών πάρκων χωρίς… περιορισμούς!

Με γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές και τον ποιοτικό σχεδιασμό, η ομάδα της Asteriscos θα έρθει στο χώρο, θα μιλήσει με τους ανθρώπους, θα “φανταστεί” και θα δημιουργήσει έναν “κόσμο” μαγικό για μικρούς και μεγάλους!

Βασικές προϋποθέσεις, η λειτουργικότητα, η ασφάλεια και φυσικά, μία μεγάλη θεματολογία που είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει στιγμές ξεγνοιασιάς στους μικρούς φίλους.

Παράλληλα, η εταιρία ασχολείται και με τη μελέτη και κατασκευή και άλλων χώρων ψυχαγωγίας, όπως είναι οι παιδότοποι και οι παιδικές χαρές, είτε αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το έργο, είτε βάζοντας τη δικής “πινελιά” σε ήδη υπάρχουσες υποδομές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο