Σχεδιάζουμε - δημιουργούμε - διακοσμούμε - asteriscos
15286
page-template-default,page,page-id-15286,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σχεδιάζουμε – δημιουργούμε – διακοσμούμε
με εξειδικευμένες κατασκευές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας,
χωρίς περιορισμούς!

O Αsteriscos δημιουργήθηκε από μία ομάδα “ανήσυχων” ανθρώπων που πιστεύουν πως η αισθητική πρέπει να μας ακολουθεί σε κάθε μας βήμα.

Στόχος της είναι να αποτυπώνει με ευρηματικότητα και σε κάθε μορφή τέχνης τις ανάγκες ενός χώρου, είτε πρόκειται για τη βιτρίνα ενός καταστήματος ή τη διακόσμηση ενός χώρου, είτε για τη διαμόρφωση ενός ολόκληρου θεματικού πάρκου, χρησιμοποιώντας υλικά ποιοτικά, ανθεκτικά και φιλικά στο περιβάλλον.

Με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, με πρωτοτυπία και μοναδικότητα η ομάδα του Asteriscos θα ακούσει τις ανάγκες που υπάρχουν, θα φανταστεί, θα σχεδιάσει και θα προτείνει εναλλακτικές που… κάνουν τη διαφορά!

O Αsteriscos, με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, “παντρεύει” την ποιότητα με την καλαισθησία, δημιουργώντας αντικείμενα… τέχνης!

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ – ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΙ

Η Asteriscos, διαθέτοντας εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό με γνώση, εμπειρία και κατάρτιση, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας θεματικών πάρκων και παιδότοπων (ολόκληρων ή μέρους τους) με μοναδικό περιορισμό… τη φαντασία!

Πάγκος καταστήματος.
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Παρέμβαση στη βιτρίνα ενός καταστήματος, ανακατασκευή αντικειμένων, θεματικός (Χριστούγεννα, Καρναβάλι) διάκοσμος ενός εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου. Ό,τι και να χρειαστεί, μπορεί να υλοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε πρόκειται για κατασκευή που θα παρουσιαστεί σε μία έκθεση, είτε θα “κοσμήσει” έναν εσωτερικό χώρο, είτε θα εκτεθεί στις καιρικές συνθήκες, η προσοχή στις λεπτομέρεις και η “διαφορετικότητα” θα έχουν τον πρώτο λόγο…

Καρναβαλικό άρμα.
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας  μέσα από την ενασχόλησή τους με το Πατρινό καρναβάλι, την καθιστά ίσως έναν από τους πιο σημαντικούς “συνομιλητές” όταν πρόκειται για καρναβαλικές κατασκευές.

ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Στην Asteriscos δεν υπάρχει κάτι που να μην γίνεται! Οι άνθρωποί της θα μιλήσουν μαζί σας, θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουν το καλύτερο δυνατό για να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε κάθε εποχή και για κάθε περίπτωση.

Δεινόσαυρος.
ΓΛΥΠΤΙΚΗ – ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Σκηνικά θεάτρου, μικροαντικείμενα, ειδικές κατασκευές από φελιζόλ…. ό,τι περνάει από το μυαλό σας, εμείς είμαστε εδώ για να το υλοποιήσουμε!

Μετάβαση στο περιεχόμενο