Κατασκευές για τον Παιδικό σταθμό "Ναυτίλος" - asteriscos
15792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15792,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Παιδικός σταθμός Ναυτίλος

Προετοιμασία ομοιωμάτων ζώων. Διακοσμητικο σαλιγκάρι σε τοίχο. Διακοσμητικός βάτραχος σε τοίχο. Διακοσμητική παταλούδα και κάμπια σε τοίχο. Διακοσμητική πασχαλίτσα. Διακοσμητικό καβούρι, ιππόκαμπος και αστερίας. Χρωματιστά ομοιώματα λουλουδιών με χρώματα. Ομοίωμα λουλουδιού. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλα σε σχήμα ξυλομπογιάς. Προετοιμασία ξύλινου καθίσματος από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινος φράχτης με διακοσμητικάα λουλούδια σε κήπο. Ξύλινος φράχτης σε κήπο.
Ημερομηνία
Κατηγορία
ΓΛΥΠΤΙΚΗ - ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Το Project

Κατασκευές για τον Παιδικό σταθμό “Ναυτίλος”. Σχεδιάσαμε στοιχεία διακόσμησης και περίφραξης για τον εξωτερικό χώρο. Προτείναμε και κατασκευάσαμε: ξύλινο φράχτη, διακοσμητικά λουλούδια και ζώα, παιδικούς καναπέδες-καθίσματα για την είσοδο στον χώρο. Βασικά υλικά, το ξύλο, η πολυστερίνη με διόγκωση (φελιζόλ) και κάποια μεταλλικά στοιχεία, ενώ χρησιμοποιήσαμε χρώματα ανθεκτικά στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και – φυσικά – οικολογικά.

Πελάτης: Παιδικός σταθμός Ναυτίλος

Μετάβαση στο περιεχόμενο