Παιδικός σταθμός Ναυτίλος - asteriscos
15792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15792,bridge-core-2.5.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-23.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-8

Παιδικός σταθμός Ναυτίλος

Προετοιμασία ομοιωμάτων ζώων. Διακοσμητικο σαλιγκάρι σε τοίχο. Διακοσμητικός βάτραχος σε τοίχο. Διακοσμητική παταλούδα και κάμπια σε τοίχο. Διακοσμητική πασχαλίτσα. Διακοσμητικό καβούρι, ιππόκαμπος και αστερίας. Χρωματιστά ομοιώματα λουλουδιών με χρώματα. Ομοίωμα λουλουδιού. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινο κάθισμα από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλα σε σχήμα ξυλομπογιάς. Προετοιμασία ξύλινου καθίσματος από μεγάλες ξυλομπογιές. Ξύλινος φράχτης με διακοσμητικάα λουλούδια σε κήπο. Ξύλινος φράχτης σε κήπο.
Ημερομηνία
Κατηγορία
ΓΛΥΠΤΙΚΗ - ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
Το Project

Από παιδικό σταθμό μας ζητήθηκαν στοιχεία διακόσμησης και περίφραξης του εξωτερικού χώρου. Προτείναμε και κατασκευάσαμε: ξύλινο φράχτη, διακοσμητικά λουλούδια και ζώα, παιδικούς καναπέδες-καθίσματα για την είσοδο του χώρου.  Βασικά υλικά, το ξύλο, η διογκωμένη πολυστερίνη (φελιζόλ) και κάποια μεταλλικά στοιχεία, ενώ χρησιμοποιήθηκαν χρώματα ανθεκτικά στις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και – φυσικά – οικολογικά.

Πελάτης: Παιδικός σταθμός Ναυτίλος

espa banner
Μετάβαση στο περιεχόμενο